VELKOMEN!

Gården ligger midt i Eksingedalen, 2 km fra riksveien. Det er fin utsikt utover dalen og det er gode muligheter for fjell og fisketurer. Vertskapet driver med melkeproduksjon. Her kan du hilse på kyr, hund og katt. Vi har også en støl til utleie som ligger 4 km fra gården, med bilvei helt fram. Det er fine skimuligheter om vinteren.

UTLEIE

Hytta har høy standard og er bygd i 2010. Det er bilvei fram til hytta . Hytta har overbygd inngangparti og stor terasse. Denne hytta passer fint til 1-3 familier. Det er 5 soverom og 2 bad. Hytta ligger ca 5 minutter unna tunet til vertskapet.Hytta ligger fint til med nydelig utsikt til fjellene i nærheten. Det går en tursti like ved som fører  til Lavikstølen og evt. til Haugastølen.

Martastua har god standard. Praktisk hytte med  overbygget terasse. Egnet for 6-8 personer.

 Hytta ble restaurert i  2005. Det er flott utsikt til fjellet. Det er fine muligheter for turer rundt hytta. 1 times kjøretur til Voss og 2 timer til Bergen sentrum.

Denne stølen har sengeplasser til 7 personer. Det er 2 soverom.

Husdyr tillatt: JA

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming: Vedovn.

Strøm: Nei, ta med stearinlys.

Toalett: Utedo.

Vann: Hentes i en av bekkene.

Kokemuligheter: Gassbluss.

Sengetøy:Ta med sovepose eller lakenpose eller sengetøy.

Kjøkkenutstyr: Ja.

 

 

 

Stølshuset har  enkel standard. Stølen ble pusset opp i 2002. Det fint terrent å gå i til fots eller kjøre bil videre til Skjerjavatnet som ligger på ca 1000 meter over havet.Det er en tursti som er merket som en kan gå til Haugen via Lavikstølen eller langs elva eller lang veien.

SAMARBEIDERE